Motivation |

Annons

Motivation

God kväll! Måndag igen då, asså jag har sagt det förr och säger det igen, det känns som det är måndag och fredag hela tiden. Veckorna bara flyger iväg och på söndag är det första advent. Åh vad jag har längtat! Ska julhandla på fredag, både julklappar och julpynt. Så ska flyga runt i hela Luleå med Ida, tagga!

Dagen gick fort som vanligt. Hade två vanliga lektioner sen dans. På danslektionen hade vi teori, var inte så farligt tråkigt i alla fall. Dock var jag sugen på att dansa och vi måste träna till julshowen. Men teori behövs det också! Efter hade vi estetisk kommnunikation som vanligt på måndagar. Började jobba med första scenen i teatern. Rätt kul, men känns som vi dansare skjutsas bort lite och så men vi får väl ta lite mer plats vi också!

Har tränat nu och samtidigt lagat mat. Ska äta grönsakssoppa som jag gjort själv. Får hoppas att den smakar bra! Sitter även med hårfärg i håret just nu så ska skynda mig att äta.

På nåt sätt är jag som mest motiverad och peppad att träna på måndagar. Då man är som tröttast! Klart jag är peppad andra dagar med men jag blir ärligt talat latare juh längre det går på veckan. Men det är bara att fortsätta kötta så blir det nog bra. Ska köpa årskort på gymmet efter jul, sweet! Gud vad tränig och nyttig jag låter, men jag försöker faktiskt. Och vara lite realistisk för att inte bli besviken. Men men, nu måste jag äta!

 

Lite pepp till mig själv och kanske er andra!

271623421247109970_Q1B94I56_c_large

tumblr_mcvrd9z4b71rk43uao1_500_large

bloggerPlus_large

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats