Looking back over my shoulder |

Annons

Looking back over my shoulder

moi 2

Ligger i min säng och kollade just på datumet på datorn, slog mig då att det är 1 år sedan jag flyttade upp hit. Asså det är svårt att förstå hur fort året har gått. Eller hur mycket man kan förändras på 1 år på olika sätt och hur mycket som har hänt. Känns konstigt egentligen att jag bor själv men nu har det ändå blivit en vana. Men det konstigaste med att flytta helt själv är att det är rätt förvirrande. Båda är hemma men inget av dom känns ändå inte helt hemma.
Även om dom säger att hemma är där man har sin familj så känns det ändå inte som det längre. Tolka mig inte fel nu, för Söderhamn är mitt hem men när jag åker dit känner jag mig som en gäst, och det är jag ju på sätt och vis. För jag bor inte där längre. Och här i Luleå är jag liksom en Söderhamnsbo. På båda ställena har man ju olika liv och vänner.
Men jag antar att till slut kommer jag dit där jag skapar mitt eget hem, man måste helt enkelt hitta sin plats först. Visst?
Det är rätt förvirrande.

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats