Dreams aren't free |

Annons

Dreams aren’t free

Som vanligt är det måndag och ny vecka. Somnade halv 5 inatt så har sovit skit dåligt. Vaknade sent men skyndade iväg till skolan. Hade chill lektioner och matteprovet som skulle ha varit i morgon blev uppskjutet till nästa vecka som tur är eftersom jag glömde boken över helgen och hade inte pluggat.

Hade balett på eftermiddagen som gick skit och gjorde mig bara frustrerad. Usch…efteråt hade vi i alla fall estetisk kommunikation och då jobbade jag, Amanda och Annastina (alltså vi spetsare) på några steg och så. Ser rätt okej ut så länge men vi gjorde dom trots allt idag. Tror det kan bli bra.

Efter skolan gick jag hem och vila ett tag sen så gav jag mig ut i kylan på en joggingtur. Trots att jag bara sovit 2 timmar typ i natt så hade jag överdriven energi och hade kunnat springa hela kvällen. Körde ett styrkepass hemma och stretchade. Så skönt det var! Nu gäller det varje dag också! Har duschat och ätit en nyttig middag så ska faktiskt sova nu och vända tillbaka dygnen. Så det var allt jag hade att säga idag, god natt. Over and out!

Note to myself.

image

image

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats